Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Motorola Defy full video review Greek - Ελληνική παρουσίαση


Καλημέρα σας,
Είμαι στην ευτυχή θέση να ανακοινώσω οτι απο σήμερα στο blog μου θα ανεβάζω δικά μου video review, για συσκευές κινητών, tablet, υπολογιστών και οτι άλλο έχει σχέση με τεχνολογία. 

Σήμερα λοιπόν, θα σας παρουσιάσω το νέο Smartphone της Motorla, με την ονομασία Motorola Defy. Προσοχή, η συσκευή προφέρεται σαν "Ντιφαϊ" και όχι σαν "Ντέφι". Θα το δείτε άλλωστε και στο βίντεο που το αναφέρω.
Την συσκευή την είχαμε περίπου μία μέρα στα χέρια μας, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα, αλλά ούτε και πλήρη άποψη για την συσκευή αυτή. Πάντως η αλήθεια είναι οτι πραγματικά την συσκευή την "ξεζούμισα", και δοκιμάσα όσα περισσότερα πραγματάκια πρόλαβα.


Επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα το άρθρο της παρουσίασης, πρός το παρόν θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τα 3 βίντεο της παρουσίασής μου, και όταν ολοκληρωθεί το άρθρο, θα το ενημερωθεί το παρόν θέμα.

Παρακάτω ακολουθούν 3 βίντεο, διάρκειας περίπου 12-15 λεπτά το κάθε ένα.
Στο 1ο βίντεο σας παρουσιάζω τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της συσκευής, καθώς και το κομμάτι του υλικού, δηλαδή των τεχνικών χαρακτηριστικών (hardware).
Στο 2ο και 3ο βίντεο σας παρουσιάζω την λειτουργία του κινητού, τις εφαρμογές, τα widgets, και μια σύντομη λειτουργία της συσκευής, όσο αφορά τις ενότητες email, internet browsing, youtube, facebok, twitter, και πολλά άλλα.

Λόγω του ότι είναι το πρώτο video review που κάνω, φυσικά υπάρχουν και ατέλειες. Θα ήθελα να μου αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω με την γνώμη σας για τα 3 βίντεο καθώς και αν έχετε κάποιες απορίες για την συσκευή, οι οποίες δεν απαντώνται στα παρακάτω βίντεο.

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλιά σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, γιατί από τα σχόλιά σας θα μπορέσω κι'εγω να κάνω μια καλύτερη επόμενη παρουσίαση και να βελτιώνομαι.

Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.


1ο Βίντεο - παρουσίαση εξωτερικών χαρακτηριστικών και hardware

2ο Βίντεο - παρουσίαση λειτουργίας της συσκευής (widgets, home screen, swype, phone, settings, screen)
3ο Βίντεο - παρουσίαση λειτουργίας της συσκευής (gmail, facebook, twitter, internet, youtube, μνήμη ram, market, camera/video, google maps)