Motorola Defy full video review Greek - Ελληνική παρουσίαση


Καλημέρα σας,
Είμαι στην ευτυχή θέση να ανακοινώσω οτι απο σήμερα στο blog μου θα ανεβάζω δικά μου video review, για συσκευές κινητών, tablet, υπολογιστών και οτι άλλο έχει σχέση με τεχνολογία. 

Σήμερα λοιπόν, θα σας παρουσιάσω το νέο Smartphone της Motorla, με την ονομασία Motorola Defy. Προσοχή, η συσκευή προφέρεται σαν "Ντιφαϊ" και όχι σαν "Ντέφι". Θα το δείτε άλλωστε και στο βίντεο που το αναφέρω.
Την συσκευή την είχαμε περίπου μία μέρα στα χέρια μας, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα, αλλά ούτε και πλήρη άποψη για την συσκευή αυτή. Πάντως η αλήθεια είναι οτι πραγματικά την συσκευή την "ξεζούμισα", και δοκιμάσα όσα περισσότερα πραγματάκια πρόλαβα.


Επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα το άρθρο της παρουσίασης, πρός το παρόν θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τα 3 βίντεο της παρουσίασής μου, και όταν ολοκληρωθεί το άρθρο, θα το ενημερωθεί το παρόν θέμα.

Παρακάτω ακολουθούν 3 βίντεο, διάρκειας περίπου 12-15 λεπτά το κάθε ένα.
Στο 1ο βίντεο σας παρουσιάζω τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της συσκευής, καθώς και το κομμάτι του υλικού, δηλαδή των τεχνικών χαρακτηριστικών (hardware).
Στο 2ο και 3ο βίντεο σας παρουσιάζω την λειτουργία του κινητού, τις εφαρμογές, τα widgets, και μια σύντομη λειτουργία της συσκευής, όσο αφορά τις ενότητες email, internet browsing, youtube, facebok, twitter, και πολλά άλλα.

Λόγω του ότι είναι το πρώτο video review που κάνω, φυσικά υπάρχουν και ατέλειες. Θα ήθελα να μου αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω με την γνώμη σας για τα 3 βίντεο καθώς και αν έχετε κάποιες απορίες για την συσκευή, οι οποίες δεν απαντώνται στα παρακάτω βίντεο.

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλιά σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, γιατί από τα σχόλιά σας θα μπορέσω κι'εγω να κάνω μια καλύτερη επόμενη παρουσίαση και να βελτιώνομαι.

Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.


1ο Βίντεο - παρουσίαση εξωτερικών χαρακτηριστικών και hardware





2ο Βίντεο - παρουσίαση λειτουργίας της συσκευής (widgets, home screen, swype, phone, settings, screen)




3ο Βίντεο - παρουσίαση λειτουργίας της συσκευής (gmail, facebook, twitter, internet, youtube, μνήμη ram, market, camera/video, google maps)

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/12/10, 1:15 μ.μ.

    kalo fenete poso exei ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να δείς τις τιμές που κυμαίνεται η συσκευή εδώ :
    http://www.skroutz.gr/s/289635/Motorola-DEFY.html?keyphrase=motorola+defy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/1/11, 2:04 μ.μ.

    Μπραβο σου για την προσπαθεια. Για πρωτα βιντεο καλα τα πηγες.Νομιζω οτι πρεπει να εχεις τις συσκευες που συγκρινεις διπλα-διπλα για καλυτερο αποτελεσμα.
    dimitris33, member of my phone.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημητρη σ'ευχαριστω πολυ για την αποψη σου :).
    Θελω να πιστευω οτι σε καθε επομενο video review θα κανω και καλυτερο σχολιασμο.
    καλημερα :).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/11, 5:38 μ.μ.

    Καταρχην συγχαρητηρια για το αρθρο σου. Ειμαι κατοχος ενος DEFY.Θα ηθελα να ανφερω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω. ενω αντιστοιχιζω τις ταχειες κλησεις, οταν σβηνω και ξανανοιγω τη συσκευη δεν εχουν παραμεινει στη μνημη και πρεπει να κανω την αντιστοιχιση ξανα. γνωριζετε κατι γιαυτο το προβλημα? Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα,
    Οι επαφες που βαζεις σαν ταχεια κληση, που ειναι αποθηκευμενες ?
    στο gmail ?
    στο τηλεφωνο ?
    στη sim ?

    Υποθετω οτι ειναι εκει το προβλημα. αν ειναι οι επαφες στην sim, δοκιμασε να φτιαξεις μια νεα επαφη στην μνημη τηλεφωνου και αλλη μια στο gmail, Και δοκιμασε να τις βαλεις σαν ταχειες κλησεις.
    Και δεν αν σου κανει το ιδιο παλι.

    Δοκιμασε και πες μου.
    Καλο σου μεσημερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/1/11, 4:33 μ.μ.

    καλησπερα
    οσον αφορα τις ταχειες κλησεις μιλησα με την εταιρεια και μου ειπαν οτι πραγματι υπαρχει σε ολες τις συσκευες προβλημα και προσπαθουν οι τεχνικοι να το λυσουν.
    Επισης στην ερωτηση μου γιατι οταν προσπαθω να κατεβασω χαρτες απο το google maps μου λεει οτι η συσκευη δεν υποστηριζεται μου απαντησαν οτι ειναι θεμα των παροχων κινητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οταν λες οτι προσπαθεις να κατεβασεις χαρτες τι εννοεις ?
    η εφαρμογη google maps σου παιζει κανονικα ?
    Δεν εχεις ιντερνετ στο κινητο σου μεσω του παροχου σου (cosmote/wind/vodafone) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/2/11, 2:23 μ.μ.

    καλησπερα
    όσον αφορα τους χαρτες, οταν δημοσιευσα το σχολιο δεν ηξερα οτι το gps με τους google χαρτες δουλευει μονο μεσα απο ενεργη συνδεση internet.Tωρα μου λυθηκαν οι αποριες
    Ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας παρακάτω.
Παρακαλούμε στα σχόλια να μην γίνεται χρήση Greeklish.
Κάθε σχόλιο με προσβλητικό/υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφεται.