Εγκατάλειψη του Office Genuine Advantage απο την Microsoft !!!!

Πηγές άρθρου:   
http://www.tcmagazine.com/tcm/news/software/33980/microsoft-retires-office-genuine-advantage-program

insomnia.gr


Σύμφωνα με πληροφορίες την προηγούμενη εβδομάδα, δίχως κάποια επίσημη ανακοίνωση, η Microsoft απέσυρε το Office Genuine Advantage το οποίο αποτελεί το κύριο μέσο αντιμετώπισης της πειρατίας για τη γνωστή σουίτα εφαρμογών Office.

Η είδηση αρχικά ανέβηκε στο ZDNet από τον Ed Bott, με πληροφορίες που έλαβε από κάποιον πληροφοριοδότη. Έπειτα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση της Microsoft. Το εργαλείο αυτό απαιτούσε από αυτόν που ήθελε να κάνει download ενός προσθέτου ή template, να περάσει από μια διαδικασία επικύρωσης της γνησιότητας του προιόντος που κατείχε.

Το γεγονός αυτό, της απόσυρσης, επηρεάζει όλες τις εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Office 2010, το οποίο κυκλοφόρησε πριν απο μερικούς μήνες. Να σημειώσουμε όμως πώς δεν αποσύρεται η online ενεργοποίηση με την καταχώρηση 25 χαρακτήρων και την επικύρωσή τους από τους servers της Microsoft. Δεν μπορούμε, λοιπόν να πούμε ότι η Microsoft σταμάτησε εξ'ολοκλήρου την μάχη κατά της πειρατίας. Αντίθετα αποτελεί μια θετική κίνηση καθώς επιτρέπει στους νόμιμους κατόχους να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζουν.

Σχόλια