Το Skype για Linux είναι πλέον 100% Ελληνικό !!!!

Πηγη άρθρου: http://translations-into-greek.blogspot.com/


Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερος κόσμος που ασχολείτε με τον χώρο των υπολογιστών, στρέφεται προς το ανοιχτό λογισμικό, όπως για παράδειγμα το Oppenoffice.
Πολλοί επίσης έχουν στραφεί προς τα λειτουργικά ανοιχτού κώδικα, όπως είναι το Linux.
Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, μια απο τις διανομές linux που προτιμάει αρκετός κόσμος είναι και το Ubuntu, το οποίο τυγχάνει να δουλεύω κι'εγω προσωπικά.

Στο Linux λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, όπως τα κάνουμε και στα λειτουργικά της Microsoft (windows 7/vista/xp, κ.τ.λ).
Υπάρχουν πολλές και ποικίλες εφαρμογές για σχεδόν ότι θελήσουμε. Υπάρχουν φυσικά και εφαρμογές πολύ γνωστές σε όλους μας, όπως το Skype.

Για όσους απο εσάς λοιπόν χρησιμοποιείται ή σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το skype σε ubuntu και γενικά σε linux, υπάρχει τρόπος να έχετε το Skype σας πλήρως Εξελληνισμένο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στο παρακάτω Blog του φίλου Βαγγέλη, ο οποίος έκανε όλη την μετάφραση και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι'αυτο.
Εκεί θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα κάνετε το skype σας να έχει Ελληνικά.

Το Blog θα το βρείτε εδώ :
http://translations-into-greek.blogspot.com/

Για απορίες ή οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας στο Blog εκεί. Μην ξεχάσετε να εκφράσετε ενα απλό "μπράβο" για τον κόπο και την προσπάθεια του δημιουργού.

Σχόλια