Wind: Επέκταση προσφοράς για δικαιούχους ΟΑΕΔ μέχρι 31/12/2011

Πηγη άρθρου: myphone

Δελτίο Τύπου: Επεκτείνεται μέχρι το τέλος του έτους, η προσφορά της WIND για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ.

Οι δικαιούχοι του ΟΑΕΔ που θα προχωρήσουν σε νέα σύνδεση ή φορητότητα του αριθμού τους στο δίκτυο της WIND μέχρι και τις 31/12/2011, απολαμβάνουν εκπτώσεις και επιπλέον χρόνο ομιλίας για 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησής τους.

Μέσω της προσφοράς, οι δικαιούχοι του ΟΑΕΔ εξασφαλίζουν όφελος μέχρι και 120€ το χρόνο για τις υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής & Internet. Αναλυτικότερα, οι ειδικές τιμές ανά κατηγορία υπηρεσιών είναι:


  • WIND Καρτοκινητή
    Για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ η εταιρεία προσφέρει 120’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά κάθε μήνα ενώ με κάθε ανανέωση €10 και άνω δίνεται Διπλάσιος Χρόνος Ομιλίας προς WIND & Q
  • Σταθερή Τηλεφωνία & Internet
    Έκπτωση 20% για νέες συνδέσεις στα προγράμματα WIND Double Play Μ & L και WIND Telephony M & L.
  • Κινητή Τηλεφωνία
    Για νέες ή υπάρχουσες συνδέσεις στο πρόγραμμα WIND To All 150 οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν 150 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας ενώ επιπλέον αποκτούν 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Για να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να επισκεφτούν ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND σε όλη την Ελλάδα και να προσκομίσουν την κάρτα ΟΑΕΔ. Μπορούν επίσης να ενημερωθούν αναλυτικά στο www.wind.com.gr.

Σχόλια