Cosmote: Τέλειο σήμα για το σπίτι ή το γραφείο


Ανακοινώνεται η από 05/10/2011 εµπορική διάθεση της νέας λύσης COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ, που προσφέρει στους συνδροµητές COSMOTE τη δυνατότητα να έχουν υψηλή ποιότητα οµιλίας και µεγαλύτερη ταχύτητα στην ανταλλαγή δεδοµένων, ακόµα και σε χώρους όπου η 3G κάλυψη δεν είναι ικανοποιητική, όπως σε υπόγειους χώρους.

Όλοι οι συνδροµητές COSMOTE που διαθέτουν συσκευή κινητής τηλεφωνίας 3G/HSDPA και σταθερή ευρυζωνική σύνδεση (ADSL), µπορούν να προµηθευτούν τον ειδικό εξοπλισµό COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ από το δίκτυο καταστηµάτων COSMOTE και να απολαµβάνουν άριστη κάλυψη 3G, στο σπίτι ή στο γραφείο τους. Η λύση COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ µπορεί να εξυπηρετεί έως και 32 διαφορετικούς αριθµούς κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE, 4 από τους οποίους µπορούν να µιλούν ταυτόχρονα.

Επιπλέον, ο εξοπλισµός της λύσης COSMOTE ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ µπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα, και για την αγορά του ο συνδροµητής COSMOTE µπορεί να κάνει χρήση της επιδότησης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισµού της σύνδεσής του. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δίκτυο καταστηµάτων COSMOTE, την ιστοσελίδα www.cosmote.gr ή καλέστε την Eξυπηρέτηση Oικιακών Πελατών στο 13838 ή αντίστοιχα την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών στο 13839


Πηγή άρθρου: myphone

Σχόλια