HTC : Έρχεται το νέο Sensation XL με τεχνολογία Beats Audio

Η συσκευή πρωτοεμφανίστηκε μέσω διαρροών με την επωνυμία Runnymede, ωστόσο πλέον έχει λάβει επίσημα νέο όνομα. Η HTC στο δικό της event που διεξάγεται φέτος στο Λονδίνο, λανσάρει το νέο smartphone ως Sensation XL και όπως φαίνεται θα διαθέτει ένα πλούσιο και ολοκληρωμένο πακέτο δυνατοτήτων, ενώ ο όρος XL μάλλον ανταποκρίνεται απόλυτα στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου και δεν πρόκειται για τυχαία επιλογή του ονόματος.

 
Ας εξετάσουμε και να αναλύσουμε τις δυνατότητες που παρέχει η συγκεκριμένη συσκευή. Διαθέτει μια τεραστίων διαστάσεων οθόνη 4.7 ιντσών WVGA και Gorilla Glass επικάλυψη για επιπλέον προστασία, εν συνεχεία υπάρχει τοποθετημένος ένας επεξεργαστής Qualcomm χρονισμένος στα 1,5GHz και μνήμη RAM 768MB. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου, με την ενσωμάτωση ενός φακού F/2.2 με αισθητήρα 8MP και dual-LED flash. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει μια απλή high-end συσκευή της HTC χωρίς να έχει μια μικρή πινελιά του γνωστού Sense της εταιρίας και για αυτό τον λόγο εφοδιάζεται με την έκδοση Sense UI 3.5.












Εκείνο το χαρακτηριστικό που μπορεί να θεωρηθεί πολύ σημαντικό και που σίγουρα εντυπωσιάζει τους περισσότερους χρήστες, είναι η τεχνολογία της εταιρίας του Dr. Dre, το Beats Audio. Κάθε φορά που συνδέονται τα νέα ακουστικά, το Beats Audio profile ενεργοποιείται και η ποιότητα ήχου φτάνει σε άλλο επίπεδο, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση Τύπου της εταιρίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό με την διαθεσιμότητα της συσκευής για την αγορά των ΗΠΑ, σε αντίθεση με το Ηνωμένο Βασίλειο που δεν θα χρειαστεί να περιμένει και πολύ για να υποδεχτεί το νέο Sensation XL.



Πηγή άρθρου: myphone



Σχόλια