Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνουν Samsung Galaxy S και SII

H Samsung Electronics ανακοίνωσε συνολικές πωλήσεις ύψους 30 εκατομμυρίων τεμαχίων παγκοσμίως για τα smartphones Samsung GALAXY S και GALAXY SII .

Συγκεκριμένα, το GALAXY SII κατέγραψε νέο ρεκόρ για τη Samsung, καθώς οι πωλήσεις άγγιξαν τα 10 εκατομμύρια τεμάχια, με ρυθμό ανάπτυξης που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην ιστορία της εταιρείας. «Η ναυαρχίδα των smartphone της Samsung συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στην αγορά, καθώς αποτελεί μία κομψή, λεπτεπίλεπτη συσκευή, με εξαιρετικές δυνατότητες φορητότητας, συνδυάζοντας την ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης με την ισχυρή απόδοση του διπύρηνου επεξεργαστή», σημειώνει η Samsung παρά την συνεχιζόμενη διαμάχη της με την Apple που εκτείνεται σε τρεις ηπείρους.

Το Samsung GALAXY S, προκάτοχος του GALAXY SII, κυκλοφόρησε στην αγορά το 2010 και σημείωσε πωλήσεις ύψους 20 εκατομμύριων τεμαχίων. Πετυχαίνει έτσι το μεγαλύτερο αριθμό πωληθέντων συσκευών κινητής τηλεφωνίας της Samsung και σημειώνει ένα ακόμα ρεκόρ στα χρονικά της εταιρείας, αλλά και της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.



Πηγή άρθρου: http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231134575

Σχόλια