Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Facebook apps: Απαγορέψτε στους φίλους σας να κοινοποιούν τι κάνετε

Οι λεγόμενες Timeline app μπορεί να είναι ευπρόσδεκτες όταν μέσω αυτών οι δραστηριότητες των φίλων μας αποτελούν έμπνευση για να κάνουμε κάτι κι εμείς ή να κάνουμε κάτι μαζί. Από την άλλη, μπορεί να μην θέλουμε να κοινοποιούν εκείνοι ό,τι κάνουμε εμείς σε τρίτους. Δείτε πως μπορείτε να τους αφαιρέσετε το δικαίωμα να κοινοποιούν την δραστηριότητά σας σε εφαρμογές που χρησιμοποιείται αμφότεροι.

Οι φίλοι σας και άλλα άτομα στα οποία κοινοποιείτε πληροφορίες μπορούν επίσης να κοινοποιήσουν τη δραστηριότητά σας σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν. Για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα κοινοποίησης της δραστηριότητας εφαρμογών σας από άλλους:


  • Επιλέξτε επάνω δεξιά σε οποιαδήποτε σελίδα του Facebook και επιλέξτε Ρυθμίσεις απορρήτου
  • Στην κεφαλίδα «Εφαρμογές και ιστότοποι», επιλέξτε «Επεξεργασία ρυθμίσεων»
  • Επιλέξτε «Επεξεργασία ρυθμίσεων» δίπλα στις «Πληροφορίες που είναι προσβάσιμες μέσω των φίλων σας»
  • Αποεπιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή «Η δραστηριότητά μου σε εφαρμογές»

Πηγή άρθρου: http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1231146406