"Να σταθώ στα πόδια μου". Το βίντεο κλιπ του Κρητικού τραγουδιού που στιγματίζει τις εκλογές




Αν και κατά βάση το παρόν blog αποτελεί μια πηγή άρθρων γύρω από την τεχνολογία, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε ένα υπέροχο βίντεο κλιπ το οποίο δημοσιεύτηκε μόλις χθες 2/9/2015 στο Youtube και συγκεκριμένα στο κανάλι του μουσικού καλλιτέχνη Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη. Ακόμα και από την σκοπιά της υπέροχης σκηνοθεσίας να το δούμε, ταιριάζει με το τεχνολογικό στυλ του blog αυτού!


Καιροί δύσκολοι για την ιστορία και την πορεία της Ελλάδας. Καιροί δύσκολοι για τους Έλληνες.
Σε μια χρονική περίοδο όπου οι εκλογές στην Ελλάδα είναι το σημαντικότερο πλέον γεγονός, ήρθε ένα βίντεο κλιπ το οποίο θα συζητηθεί πολύ! Ένα βίντεο κλιπ το οποίο κατά την γνώμη μου θα προκαλέσει αίσθηση σε όποιον το παρακολουθήσει. Κι' αυτό γιατί τόσο η μουσική και οι στίχοι, όσο και η σκηνοθεσία από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, είναι όλα πολύ προσεγμένα και πολύ προσεκτικά δεμένα μεταξύ τους!
Στο βίντεο κλιπ διαδραματίζεται μια αναπαράσταση προεκλογικής περιόδου στο καφενείο ενός χωριού της Κρήτης, εκεί όπου οι λιγοστοί παρευρισκόμενοι παρακολουθούν την προεκλογική συζήτηση σε μια μικρή τηλεόραση του καφενείου.
Κάποια στιγμή στο καφενείο μπαίνει υποψήφιος βουλευτής ο οποίος ξεκινώντας να χαιρετίσει τους παρευρισκόμενους αυτό που εισπράττει είναι οργή και αγανάκτηση!
Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Να σταθώ στα πόδια μου", οι στίχοι από τον Λεωνίδα Μπαλάφα, η μουσική από τους Λεωνίδα Μπαλάφα και Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, και η σκηνοθεσία από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη.
Παρακολουθήστε το βίντεο κλιπ παρακάτω:

Σχόλια