Eurobank: Πληρώστε ανέπαφα με το κινητό σας χωρίς την χρήση της κάρτα σας!



Με τη νέα υπηρεσία Eurobank Wallet μπορείτε να κάνετε απολύτως ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό σας, χωρίς χρήση κάρτας στη φυσική μορφή της. Ενεργοποιήστε την υπηρεσία μέσα από το Eurobank Mobile App και κάντε αγορές ανέπαφα σε POS με το κινητό σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Έτσι εκτός του ότι κάνετε πιο απλή την ζωή σας, αποφεύγετε να κάνετε χρήση και την φυσική σας κάρτα, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύεται να χάσετε την κάρτα σας.






Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία απλώς κατεβάστε την εφαρμογή της Eurobank από το Google Play:



Το Eurobank Wallet είναι διαθέσιμο για κάρτες Eurobank Mastercard και κινητά με λειτουργικό σύστημα Android 5+ που υποστηρίζουν τη λειτουργία NFC. Η τεχνολογία NFC (Near Field Communication) επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε απόσταση μικρότερη από 10 εκατοστά.


Πώς κάνετε ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό σας:


Κρατάτε το κινητό σας σε μικρή απόσταση από το POS. Με το 4-ψήφιο PIN του Mobile App ή δακτυλικό αποτύπωμα κάνετε την ταυτοποίηση.
Για να κάνετε απολύτως ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό σας, πρέπει πρώτα να έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία NFC στη συσκευή σας.
Μπορείτε να κάνετε έως και 10 συναλλαγές διαδοχικά χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Για να κάνετε κι άλλη ανέπαφη συναλλαγή στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθείτε με το κινητό σας στο διαδίκτυο.


1. Επιλέξτε το εικονίδιο του Eurobank Mobile App
2. Πατήστε το βέλος πάνω από την ένδειξη Ανέπαφες συναλλαγές με NFC
3. Επιλέξτε την κάρτα για σας για την ανέπαφη συναλλαγή
4. Κάντε ταυτοποίηση με το 4-ψήφιο PIN του Mobile App ή το δακτυλικό αποτύπωμά σας
5. Αφού ολοκληρωθεί η ταυτοποίησή σας, κρατήστε το κινητό σας κοντά στο POS
6. Δείτε στην οθόνη του κινητού την έκβαση της συναλλαγής σας. Εφόσον είναι επιτυχής ή όχι, θα εμφανιστεί το κατάλληλο μήνυμα.


Πηγή άρθρου: Eurobank

Σχόλια