HD2 APPLICATIONS : Skype for Windows mobile v3.0

---------------------------------------------------------------------------------
Skype for Windows mobile v3.0
---------------------------------------------------------------------------------
Το skype είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή Instant Messaging και Internet calling. Μπορείτε να επικοινωνείτε με άτομα που έχουν λογαριασμό στο skype, είτε μέσω chat είτε κάνοντας κλήση.
Είναι η τελευταία έκδοση (v3.0) που κυκλοφόρησε για windows mobile. Δυστυχώς η εταιρεία έβγαλε ανακοίνωση ότι προς το παρόν δεν βγάζει άλλη έκδοση για windows mobile αν και πιστεύω ότι θα αναγκαστεί να το κάνει στο άμεσο μέλλον λόγω του ανταγωνισμού.
Πατήστε παρακάτω για περισσότερα και για να κατεβάσετε την εφαρμογή.



Το skype εξ'ορισμού αναπαράγει τον ήχο από το μεγάφωνο της συσκευής και όχι από το ακουστικό.
Εγώ σας βρήκα μια λύση από το xda που παίζει και από το ακουστικό κανονικά, οπότε είναι σαν να κάνετε κανονική τηλεφωνική κλήση.
Το έχω στο hd2 μου και το δουλεύω συνέχεια. Λειτουργεί πολύ καλά και με πολύ καλή ποιότητα ήχου.





Οδηγίες εγκατάστασης :

  1. Αποσυμπιέζεται το αρχείο Skype for Windows Mobile 3.0.rar.Μέσα θα βρείτε το αρχείο SkypeMobilePPC.CAB. αντιγράψτε το αρχείο .cab στη συσκευή σας και ανοίξτε το για να κάνετε εγκατάσταση. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε άφοβα και στην κάρτα αποθήκευσης. Παίζει άψογα.
  2. Μέσα στον φάκελλο Solution to talk via ear speaker θα βρείτε το αρχείο TROCA2.exe.
    Αντιγράψτε το στη συσκευή σας και αυτό. Το αρχείο αυτό τρέχει απευθείας και δεν χρειάζεται να το κάνετε εγκατάσταση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το τρέξετε όποτε θέλετε να κάνετε κλήση με το skype. το αρχείο αυτό απλά μεταφέρει τον ήχο από το μεγάφωνο στο ακουστικό του τηλεφώνου. Ανοίγετε λοιπόν το αρχείο TROCA2.exe, το αφήνετε ανοιχτό, πηγαίνετε στο skype και κάντε κανονικά την κλήση σας σαν να μιλάτε σε μια τηλεφωνική κλήση. όταν τελειώσετε με την κλήση στο skype και αν δεν θέλετε να κάνετε άλλη κλήση, πηγαίνετε στην ανοιχτή εφαρμογή TROCA2.exe και πατήστε ΟΚ για να την κλείσετε.
Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ :
Skype for Windows mobile v3.0







Σχόλια