Διαθέσιμη η έκδοση 5.0 για το αγαπημένο μας Skype !!!!

Πηγη άρθρου: www.myphone.gr

Κυκλοφόρησε και επισήμως το Skype 5.0, η νέα έκδοση της γνωστής VoIP εφαρμογής, με το σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής να αποτελεί η δυνατότητα διασύνδεσης με το Facebook. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στον χρήστη να μπορεί να καλέσει τους φίλους που έχει στην προαναφερθείσα υπηρεσία, τόσο στον υπολογιστή τους όσο και σε κάποια σταθερή ή κινητή τηλεφωνική συσκευή.

Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.


Συγκεκριμένα, εάν και η άλλη πλευρά διαθέτει λογαριασμό στο συγκεκριμένο VoIP δίκτυο, τότε η κλήση μπορεί να γίνει δωρεάν, από υπολογιστή σε υπολογιστή. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορούν να πραγματοποιηθούν κλήσεις και προς σταθερά ή κινητά, με βάση την ισχύουσα χρέωση. Επιπρόσθετα και μέσω της εφαρμογής, μπορεί πλέον κάποιος να παρακολουθεί και το news feed που διαθέτει στην γνωστή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να δημοσιεύσει μηνύματα που αυτός επιθυμεί στον «τοίχο» του.
Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του προϊόντος, οι χρήστες επιλέγουν ολοένα και συχνότερα τη δυνατότητα των βιντεοκλήσεων σαν τον βασικό τρόπο επικοινωνίας τους. Με βάση αυτό, η εταιρεία δίνει την ευκαιρία δοκιμαστικής χρήσης του χαρακτηριστικού των ομαδικών βιντεοκλήσεων, μίας ακόμη αναβαθμισμένης λειτουργίας της καινούργιας έκδοσης, στην οποία μπορούν πλέον να συμμετέχουν έως και δέκα άτομα.

Παράλληλα, στη λίστα των αναβαθμίσεων εντοπίζουμε την αυτόματη ανάκτηση κλήσης σε περίπτωση που αυτή διακοπεί αλλά και το ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας.

Η ενσωμάτωση του Facebook στην εφαρμογή της Skype αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό «άνοιγμα» της δεύτερης, με στόχο την ευρεία ανάπτυξη της ήδη μεγάλης βάσης χρηστών που διαθέτει. Μένει να φανεί το που μπορεί να οδηγήσει η «συμπόρευση» των δύο εταιρειών, με τις φήμες για εξαγορά της Skype από το γνωστό κοινωνικό δίκτυο αλλά και για επέκταση της συνεργασίας αυτής και στο χώρο των smartphones να κάνουν ήδη το γύρο του Διαδικτύου.

Το Skype 5.0 είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για Windows μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του προϊόντος.

Σχόλια