Η εφαρμογή Skype είναι πλέον διαθέσιμη και για Android συσκευες.

Το Skype, η γνωστή VoIP εφαρμογή, κυκλοφόρησε πλέον και για Android, κάνοντας έτσι διαθέσιμη στο λειτουργικό σύστημα της Google μια από τις σημαντικότερες εφαρμογές που μέχρι και σήμερα «έλαμπαν» δια της απουσίας τους.

Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.
Οι χρήστες Android από την Γηραιά Ήπειρο έχουν ένα παραπάνω λόγο να χαίρονται, λόγω του ότι ενώ στις ΗΠΑ η εφαρμογή υποστηρίζει κλήσεις μόνο μέσω WiFi, αυτοί μπορούν να καλούν χρησιμοποιώντας και την 3G σύνδεση τους. Δεν υποστηρίζονται ακόμα κλήσεις με βίντεο, κάτι που λογικά θα κάνει την εμφάνισή του σε κάποια μεταγενέστερη έκδοση.

Για την λειτουργία του απαιτείται Android 2.1 ή νεότερο, επεξεργαστής 600MHz και άνω καθώς επίσης και 480x320 ελάχιστη ανάλυση οθόνης, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι συμβατό με συσκευές όπως το HTC Wildfire.

Επιπρόσθετα, η εφαρμογή έχει δοκιμαστεί επισήμως μόνο σε smartphones των HTC και Motorola και δεν λειτουργεί σωστά στο Samsung Galaxy S καθώς και σε μερικές άλλες συσκευές. Η εταιρεία που την αναπτύσσει ανακοίνωσε πως ήδη εργάζεται για να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Τέλος, να σημειωθεί πως όσοι έχουν το HTC Hero ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κολλήματα και καθυστερήσεις, λόγω του επεξεργαστή της συγκεκριμένης συσκευής.

Το Skype είναι διαθέσιμο μέσω του Android Market αλλά και από την διεύθυνση skype.com/m.




Πηγή : www.myphone.gr

Σχόλια