Αναβαθμιση σε Android 2.1 και στο Sony Ericsson Xperia X8.

Πηγη άρθρου: www.myphone.gr

Σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της Sony Ericsson, η γνωστή εταιρεία αναμένεται να αναβαθμίσει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείται στο Xperia X8, την συσκευή χαμηλού κόστους που κατασκευάζει και που είναι βασισμένη στο Android της Google. Συγκεκριμένα, το X8 αναμένεται πως θα εφοδιαστεί με την έκδοση 2.1 του προαναφερθέντος λειτουργικού συστήματος έως και το τέλος της χρονιάς που διανύουμε.
Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.
Η εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα πως περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο update αναμένεται να γίνουν γνωστές μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί με Android 1.6, μια έκδοση η οποία είχε κάνει την εμφάνιση της πριν από αρκετό καιρό. Παράλληλα, η Sony Ericsson ξεκίνησε από την Κυριακή να αναβαθμίζει τα Xperia X10, X10 Mini Pro και X10 Mini σε Android 2.1.

Το Xperia X8 είναι μια από τις σχετικά φθηνές συσκευές βασισμένες στο Android που παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Μεταξύ άλλων, διαθέτει οθόνη τριών ιντσών, κάμερα 3.2 megapixel και πλοήγηση μέσω A-GPS.

Σχόλια