Οδηγός για να μεταφέρετε τα Αγαπημενα σας (Bookmarks) απο τον υπολογιστη, στο Samsung galaxy s.

Επειδη πολλοι απο εσας ψαχνετε καποιον τροπο ολα τα αγαπημενα (bookmarks) που εχετε στον υπολογιστη σας, να τα αντιγραψετε στο Samsung Galaxy s, γραφω τον παρακατω οδηγο για να μπορεσετε να το κανετε ευκολα και γρηγορα.

Ο παρακατω οδηγος λειτουργει κανονικα και στο Galaxy tab, καθως και σε αλλες android συσκευες οποτε μπορειτε να τον χρησιμοποιησετε αφοβα !!!!

Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.  
Λοιπον εχουμε και λεμε :

1) Ανοιξτε στον υπολογιστη σας οποιον Browser χρησιμοποιειται και εχετε τα bookmarks σας (mozilla, opera, chrome).

2) καντε export τα bookmarks σας απο τον browser. δωστε σαν ονομα π.χ "bookmarks.html" και αποθηκευστε το οπου θελετε στον υπολογιστη σας.

3) Μετα θα μπειτε στη συσκευη σας στο market και θα εγκαταστησετε τον dolphin browser (αν δεν τον εχετε), και μετα θα εγκαταστησετε το addon για τον dolphin που ονομαζεται bookmarks to sd.

4) μολις τελειωσετε με τις εγκαταστασεις, μεταφερετε απο τον υπολογιστη σας μεσα στο galaxy, το αρχειο html που κανατε export στο βημα 2 , με οποιον τροπο θελετε (bluetooth, dropbox, κ.τ.λ).
Στο galaxy s (λογικα και στο galaxy tab και σε αλλες android συσκευες) ο dolphin browser αποθηκευεται σε καποιον φακελο με ονομα TunnyBrowser.


Το αρχειο bookmarks.html θα το αποθηκευσετε μεσα στον φακελο TunnyBrowser και συγκεκριμενα στην διαδρομη TunnyBrowser/Bookmarks/bookmarks.html.
Αν δεν υπαρχει ο φακελος Bookmarks μεσα στον TunnyBrowser, δημιουργηστε τον εσεις !!!!
Λογικα, η πληρη διαδρομη θα πρεπει να ειναι /sdcard/TunnyBrowser/Bookmarks/bookmarks.html.

5) μετα ανοιξτε τον dolphin browser, συρετε την οθονη με το δαχτυλο σας προς τα αριστερα για να εμφανιστουν τα addons στο δεξι μερος (η πατηστε το πληκτρο του tab και επιλεξτε toolbar), και πατηστε το πρασινο εικονιδιο εκει (ειναι ενα πρασινο κομματι παζλ).

6) θα σας ανοιξει ολα τα addons. πατηστε πανω στο bookmarks to sd.
πατηστε πανω στην καρτελα Import.

7) Τσεκαρετε το import bookmarks to Dolphin browser hd και πατηστε στο κουμπι import. Θα σας εμφανισει λογικα το αρχειο bookmarks.html. επιλεξτε το και ειστε ετοιμοι !!! μολις ολοκληρωθει θα εχουν περαστει τα Bookmarks σας στον dolphin !!!!

Αν καποιος θελει να περασει τα bookmarks του στον μαμα browser της συσκευης, τοτε μπορει να τσεκαρει το import to default browser. Για να λειτουργησει θα πρεπει να εχει δηλωσει σαν default, τον μαμα browser, και θα περαστουν κανονικα τα Bookmarks εκει.
Αν καποιος χρησιμοποιει και τους δυο browser, μπορει να χρησιμοποιησει τον οδηγο δυο φορες ωστε να περασει τα bookmarks και στον dolphin αλλα και στον μαμα browser.


8) Για να χρησιμοποιησετε τα αγαπημενα σας, στην αρχικη οθονη του dolphin, συρετε με το δαχτυλο σας αριστερα για να εμφανιστουν οι σελιδοδεικτες (η αλλιως πατηστε το πληκτρο και επιλεξτε "σελιδοδεικτες").
μολις σας εμφανιστουν, πατηστε στην επιλογη "σελιδοδεικτες" που ειναι τερμα κατω και θα σας εμφανιστουν οσα εχετε περασει απο τον υπολογιστη σας !!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/8/11, 12:03 π.μ.

    Select the folder that you want to export your favorites from. Επειδη εχω πολλους φακελους, πως τους μαρκαρω ολους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας παρακάτω.
Παρακαλούμε στα σχόλια να μην γίνεται χρήση Greeklish.
Κάθε σχόλιο με προσβλητικό/υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφεται.