Vodafone Full Σήμα για 100% 3G σήμα σε εσωτερικούς χώρους

Πηγη άρθρου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287643

Η Vodafone, η πρώτη εταιρεία που έφερε στην Ελληνική αγορά την τεχνολογία 3G femtocell, διαθέτει αποκλειστικά την πρωτοποριακή λύση Vodafone Full Σήμα, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας κάλυψη 3G σε εσωτερικούς χώρους.

Όλοι οι συνδρομητές που έχουν ενεργή σύνδεση ADSL στο σπίτι ή στο γραφείο τους, μπορούν να έχουν 100% κάλυψη 3G σήματος σε εσωτερικούς χώρους ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως για παράδειγμα σε υπόγειους χώρους, όπου μέχρι πρότινος η επικοινωνία πιθανόν να ήταν αδύνατη.

Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, η λύση Vodafone Full Σήμα λειτουργεί με όλες τις τερματικές συσκευές 3G και μπορεί να εξυπηρετήσει έως 32 συσκευές (κινητά τηλέφωνα, USB modems για mobile internet), 4 εκ των οποίων μπορούν να πραγματοποιούν ταυτόχρονα κλήσεις. To Vodafone Full Σήμα απελευθερώνει την επικοινωνία παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φωνής, βίντεο κλήσης και ταχύτατης πρόσβασης στο internet από το κινητό.

Η λύση Vodafone Full Σήμα λειτουργεί μέσω ευρυζωνικών γραμμών ADSL για να συνδεθεί στο δίκτυο της Vodafone και η συσκευή που χρησιμοποιείται δεν ξεπερνά σε μέγεθος ένα κοινό router.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα Vodafone, το www.vodafone.gr ή να καλέσουν την εξυπηρέτηση πελατών (13830 για πελάτες συμβολαίου και καρτοκινητής, και 1399 για εταιρικούς πελάτες).

Σχόλια