Vodafone News: Nέος λογαριασμός, πιο απλός και ξεκάθαρος από ποτέ !!!!

Πηγη άρθρου: www.myphone.gr

Η Vodafone, έχοντας ως προτεραιότητα να καλύπτει τις ανάγκες των συνδρομητών της, προχώρησε στον επανασχεδιασμό του μηνιαίου λογαριασμού. Τώρα, ο νέος λογαριασμός γίνεται πιο απλός και ξεκάθαρος. Έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να προσφέρει στους συνδρομητές της:

Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.
  1. Αναλυτικότερη ενημέρωση για τις χρεώσεις τους, ώστε να καταλαβαίνουν τι πληρώνουν και γιατί. Οι συνδρομητές έχουν σαφή απεικόνιση του προηγούμενου οφειλόμενου ποσού και των τρεχουσών οφειλών. Επίσης, το ποσό των τρεχουσών οφειλών αναλύεται σε χρεώσεις που αντιστοιχούν στη Vodafone και σε αυτές που αντιστοιχούν σε φόρους.
  2. Χρήσιμες πληροφορίες για την επικοινωνία τους ώστε να μπορούν να αξιοποιούν ακόμη καλύτερα το πρόγραμμα τους. Γίνεται λεπτομερής αναγραφή για το τι προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα του συνδρομητή, διαχωρισμός της χρήσης του προγράμματος εντός και εκτός παγίου, ενώ παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις κατηγορίες επικοινωνίας (πλήθος κλήσεων, διάρκεια και όγκος δεδομένων, αξία κλήσεων) που χρησιμοποιεί ο συνδρομητής.
  3. Εύκολη ανάγνωση και φιλική γλώσσα ώστε να βρίσκουν την πληροφορία που χρειάζονται με μια απλή ματιά.
Ο νέος λογαριασμός Vodafone θα είναι διαθέσιμος και στο www.vodafone.gr μέσω της υπηρεσίας «My Account» όπου οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να δουν και την πλήρη ανάλυση των κλήσεών τους, συμμετέχοντας ενεργά στην εξοικονόμηση περισσότερων από 260 τόνων χαρτιού που απαιτείται για την έκδοση της ανάλυσης κλήσεων των λογαριασμών.

Σχόλια

  1. Αντώνη, χρησιμότατες οι πληροφορίες σου γενικώς!!!! Μπράβο για το χρόνο που διαθέτεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ Βασιλική !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας παρακάτω.
Παρακαλούμε στα σχόλια να μην γίνεται χρήση Greeklish.
Κάθε σχόλιο με προσβλητικό/υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφεται.