Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Οδηγός φλασαρίσματος της ρομ JPU σε Samsung Galaxy s i-9000

Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό ώστε να μπορέσετε να φλασάρετε την ρομ JPU στο Galaxy s. Ο οδηγός αυτός ισχύει φυσικά και για όποια άλλη ρομ θελήσετε να περάσετε στο galaxy s σας.
Ο οδηγός επίσης δείχνει πως θα κάνετε root την JPU μετά το φλασάρισμα, καθώς επίσης και πώς θα περάσετε το πληκτρόλογιο swype με υποστήριξη και Ελληνικής γλώσσας.
Τα link για την rom, το root και το swype βρίσκονται παρακάτω.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω οδηγό με ευλάβια και φυσικά με δική σας ευθύνη.


This is a video guide, how someone can flash the rom JPU in samsung galaxy s. This guide is the same for every rom you want to flash in your galaxy s. This guide shows also how to root your galaxy with JPU rom, and how to install swype keyboard with Greek support. 

Use this quide with your own risk, and be very carefull with each step.

Links :

1) JPU rom:
http://www.multiupload.com/PUSOOBQ8K5
password for unzip : samfirmware.com

2) cf root: 
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ :
Άν στο κινητό σας δεν παίζει ο συνδιασμός με τα 3 κουμπιά (download /recovery mode) καλύτερα να μην δοκιμάσετε να φλασάρετε, γιατί άν κάτι δεν πάει καλά, ίσως η συσκευή σας να χρειαστεί αν πάει στο service !!!! 

Επίσης ευχαριστώ τον φίλο Βασίλη (Suspect21) απο το myphone.gr, ο οποίος έκανε όλη την διαδικασία και όλη την περιγραφή για τον οδηγό αυτο !!!!

Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.
1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μου βγαζει το σημα του "Downoalder" αλλα απο κει και περα δεν κανει απολυτος τιποτα μονο αυτο βγαζει το σημα και τιποτα αλλο,
Ειναι προβλημα αυτο????
Εχω Samsung Galaxy GT-I5500