Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Προσοχή : Προβλήματα καταναλωτών για το Perfectshop.gr. Σταματήστε τις αγορές σας !!!!

Πηγη άρθρου: http://www.insomnia.gr

Τις τελευταίες ημέρες στο φόρουμ Insomnia.gr έχουν δεχθεί αναφορές από μέλη του Insomnia που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με παραγγελίες που έχουν διεξάγει μέσω του διαδικτυακού καταστήματος Perfectshop.gr και συγκεκριμένα σε αδυναμία παράδοσης παραγγελιών. Στη προσπάθεια τους να επιβεβαιώσουν ή όχι τις συγκεκριμένες αναφορές, έχει σταθεί αδύνατη η επικοινωνία με οποιονδήποτε υπεύθυνο του καταστήματος τις τελευταίες 3 ημέρες μέσω των 2 τηλεφωνικών αριθμών που αναγράφονται στην ιστοσελίδα.

Από τη στιγμή που η ιστοσελίδα του συγκεκριμένου καταστήματος παραμένει online και δέχεται νέες παραγγελίες, συμβουλεύουμε τους υποψήφιους αγοραστές για καλύτερη διαφύλαξη των συμφερόντων τους, να προτιμήσουν την πληρωμή των αγορών τους μόνο μέσω αντικαταβολής και όχι με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το θέμα φαίνεται οτι έχει πάρει μεγάλη έκταση καθώς είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι έχουν κάνει αγορές απο το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω πιστωτικής κάρτας, και δεν έχουν παραλάβει ακόμα το προϊόν που αγόρασαν.

Δείτε τα παρακάτω άρθρα απο αγοραστές που διαμαρτύρονται :
http://www.insomnia.gr
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=223464&cid=122
http://www.tromaktiko.net