Γιορτινές προσφορές από τη Wind

Πηγη άρθρου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290874

Αρκετά είναι τα δώρα με νέα σύνδεση ή φορητότητα συμβολαίου κινητής, σταθερής τηλεφωνίας + Internet αλλά και αποκλειστικά, προσιτά smartphones που προσφέρουν αυτές τις γιορτές τα καταστήματα Wind. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι για νέα σύνδεση στο Wind ONE XL αποκτούν δώρο ένα tablet pc, αντίστοιχα στο Wind ONE L κερδίζουν δώρο έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο HDD 250GB, στο Wind ONE M το ΔΩΡΟ είναι ένα MINI DV και στο Wind ONE S ένας αποκωδικοποιητής MPEG4.

Οι ενδιαφερόμενοι για σύνδεση ή φορητότητα του αριθμού τους στο Wind XL ή Wind 3XL αποκτούν δώρο μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για αγορές από την αλυσίδα super market ΑΒ Βασιλόπουλος, αντίστοιχα στο Wind L δώρο μία δωροεπιταγή αξίας 40 ευρώ, στο Wind M δώρο μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ και στο Wind XS ή S μία δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ. Ακόμη, με κάθε νέα σύνδεση στο Wind DOUBLE PLAY L ή Μ οι συνδρομητές κερδίζουν δώρο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Τέλος, οι επισκέπτες των καταστημάτων Wind, την περίοδο των γιορτών θα βρουν σε αποκλειστικότητα τα νέα προσιτά Android smartphones με τις αμέτρητες δυνατότητες, ZTE Blade και Huawei Ideos εντελώς dωρεάν με σύνδεση στο νέο συμβόλαιο Wind Small (μηνιαίο πάγιο 35 ευρώ, 1500 λεπτά ομιλίας προς Wind και Q, 90 λεπτά ομιλίας προς λοιπά εθνικά δίκτυα, 1500 SMS προς Wind και Q, 30 SMS προς λοιπά εθνικά δίκτυα και 100MB mobile Internet για χρήση Internet). Ακόμη, θα ανακαλύψουν το νέο Nokia X3-02, το πρώτο Touch and Type κινητό, με οθόνη αφής αλλά και πληκτρολόγιο για εύκολη και διασκεδαστική πλοήγηση αλλά και το πολύ οικονομικό DUAL SIM κινητό, το ZTE R221, το οποίο δέχεται 2 κάρτες SIM για 2 νούμερα μαζί στην ίδια συσκευή και προσφέρεται στη μοναδική τιμή των 24,90 ευρώ

Σχόλια