Sony Ericsson: Παρουσίασε τα XPERIA Ray, Active και το Sony Ericsson txt

Πηγη άρθρου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309532


Η Sony Ericsson (SE), ύστερα από την χθεσινή ανακοίνωση του Nokia N9 από τη φιλανδική εταιρία, «απαντά» με 3 νέες συσκευές, δύο smartphone και ένα απλό messaging phone, το txt.

Πιο αναλυτικά  τα δύο smartphone ανήκουν στην οικογένεια των Xperia και ονομάζονται Xperia ray και Xperia active, θα ενσωματώνουν επεξεργαστή στο 1GHz και θα τρέχουν με λειτουργικό σύστημα Android 2.3 GingerBread. Ο εκπρόσωπος της SE Daniel Sandbolm δήλωσε «Το Xperia ray αναμένουμε να προσελκύσει χρήστες οι οποίοι ψάχνουν έναν συνδυασμό μιας όμορφης σχεδίασης και πλούσιων χαρακτηριστικών». Το Xperia active, αναμενόμενα, απευθύνεται σε χρήστες με έντονη ζωή.

Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.
Το Xperia ray διαθέτει ένα αλουμινένιο πλαίσιο και θα διαθέτει τα παρακάτω κυριότερα χαρακτηριστικά:
[list]
[*]Οθόνη capacitive 3.3 ιντσών FWVGA με Bravia Engine και ανάλυση 480x854 pixels
[*]Χωρητικότητα 300ΜΒ με υποστήριξη καρτών microSD και θα περιλαμβάνεται μία κάρτα μνήμης 4GB
[*]Οπίσθια κάμερα 8.1 MegaPixel με υποστήριξη εγγραφής βίντεο HD στα 720p και μία εμπρόσθια κάμερα VGA χαμηλότερης ανάλυσης για βιντεοκλήσεις
[*]WiFi με DLNA
[*]Bluetooth
[*]Μπαταρία στα 1500mAh που προσφέρει 7 ώρες ομιλία σε 3G και 18 μέρες αναμονής
[*]Μέγεθος 111 x 53 x 9.4mm και βάρος στα 100γραμμάρια
[/list]


Τέλος, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε χρώμα μαύρο, χρυσό, άσπρο και ροζ.


Το επόμενο smartphone, το Xperia active, απευθύνεται στους χρήστες που θέλουν ένα ανθεκτικό τηλέφωνο λόγω των δραστηριοτήτων τους. Γι’ αυτό τον λόγο διαθέτει σχεδίαση που το κάνει ανθεκτικό στην σκόνη και το νερό. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά αυτής της νέας συσκευής είναι τα εξής:


[list][*]Οθόνη capacitive 3 ιντσών HVGA ανάλυσης 320x480 pixels με Βravia engine. Εντύπωση εδώ προκαλεί το ότι η οθόνη θα μπορεί να αποκριθεί αν ο χρήστης έχει βρεγμένα δάχτυλα, κάτι που δεν υποστηρίζουν όλες οι υπόλοιπες capacitive οθόνες
[*]Μνήμη 2GB από κάρτα μνήμης microSD που περιέχεται
[*]Κάμερα με αισθητήρα στα 5 megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD στα 720p
[*]WiFi με DLNA
[*] BlueTooth
[*]Μπαταρία 1200 mAh που προσφέρει 5.5 ώρες ομιλίας σε 3G και σχεδόν 14 μέρες αναμονή.
[*]Μέγεθος  55 x 92 x 16.5mm και βάρος στα 110.8 γραμμάρια[/list]


Το Xperia active θα έχει προεγκατεστημένες  εφαρμογές που θα βοηθούν τον χρήστη να παρακολουθεί την φυσική του κατάσταση. Οι χρήστες θα μπορούν να φτιάχνουν την διαδρομή για προπόνηση που τους ταιριάζει με την βοήθεια του ενσωματωμένου GPS,πυξίδας και του μπαρόμετρου. Μέσα από την τεχνολογία ANT+ ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί σε ζωντανό χρόνο τον ρυθμό της καρδιάς του και με την εφαρμογή iMapMyFitness θα μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδό του. To Xperia active θα κυκλοφορήσει σε πορτοκαλί και άσπρο χρώμα.


Τέλος η Sony Ericsson παρουσίασε ένα νέο messaging phone με το όνομα txt.
Το txt διαθέτει ένα πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο με συντομεύσεις που κάνουν την σύνθεση μηνυμάτων απλή και εύκολη. Η οθόνη του περιορίζεται στις 2.6 ίντσες τεχνολογίας QVGA και ανάλυσης 240x320 pixel. Διαθέτει επίσης κάμερα στα 3.2 MegaPixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο. Μπορεί να του λείπει η υποστήριξη δικτύων 3G αλλά με το WiFi που διαθέτει θα μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε ασύρματα δίκτυα. Η μπαταρία των 1000 mAh λέγεται πως μπορεί να παρέχει 3 ώρες ομιλίας και 17 μέρες αναμονής. Τέλος θα διατίθεται στα παρακάτω χρώματα: Λευκό, μαύρο, μπλε και ροζ.


Όλα τα νέα κινητά της εταιρίας θα διατεθούν στην αγορά το τρίτο τετράμηνο του έτους και ακόμα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για τις τιμές διάθεσης.





Σχόλια