Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Get Alert για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει

Το αμιγώς ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη τεχνολογίας στην Ελλάδα www.getitnow.gr, το οποίο βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο για την καλύτερη χρήση τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση πελατών από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, προσθέτει μια ακόμα υπηρεσία στην ίδια κατεύθυνση: οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για οποιοδήποτε προϊόν έχει εξαντληθεί ενημερώνονται άμεσα και προσωπικά όταν αυτό γίνει ξανά διαθέσιμο.


Η υπηρεσία ονομάζεται Get Alert και αναμένεται να αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη όταν το προϊόν που ενδιαφέρει τον πελάτη του καταστήματος έχει εξαντληθεί, είτε γιατί ήρθε σε περιορισμένες ποσότητες, όπως δημοφιλή tablet, είτε γιατί υπήρχε αυξημένη ζήτηση καθώς ήταν σε ειδική προσφορά.

Οι ενδιαφέρομενοι καλούνται να αφήσουν το e-mail τους για να ενημερωθούν όταν το προϊόν γίνει και πάλι από την σελίδα του εκάστοτε προϊόντος. Εάν το προϊόν παραμένει εξαντλημένο 30 ημέρες αργότερα, τότε ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει σχετική ειδοποίηση.Πηγή άρθρου: http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231134374