Κερδίστε επιπλέον 4.5gb διαθέσιμό χώρο στο Dropbox εύκολα και γρήγορα !!!!

(Updated 09/02/2012)
Πρόσφατα η υπηρεσία dropbox πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει αυτόματα upload τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει απο την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, στον συνδεδεμένο του λογαριασμό dropbox.
Η υπηρεσια SugarSync χρησιμοποιεί την δυνατότητα αυτή εδω και αρκετό καιρό με μεγάλη επιτυχία, και οι υπεύθυνοι του Dropbox φυσικά ακολούθησαν τις τάσεις τις εποχής. Η δυνατότητα αυτή βρίσκεται σε στάδιο beta, δηλαδή σε δοκιμαστικό στάδιο.
Οι υπεύθυνοι του Dropbox αποφάσισαν να δώσουν ενα "bonus" σε όσους εκείνους μπούν στην διαδικασία να δοκιμάσουν την νέα αυτή υπηρεσία, δίνοντας δωρεάν έξτρα χώρο εώς και 4.5gb, ο οποίος προστίθεται στον ήδη υπάρχον που διαθέτει ο χρήστης. Αν για παράδειγμα ο χρήστης διαθέτει 2.5gb χώρο, θα έχει την δυνατότητα να κερδίσει επιπλέον 4.5gb, και να έχει συνολικά 7gb χωρίς καμία επιβάρυνση !!!!
Όπως καταλαβαίνετε τα 4.5gb επιπλέον χώρου είναι ένα αξιοσέβαστο "bonus", γι'αυτο κι'εγώ παρακάτω θα σας εξηγήσω με ποιόν τρόπο εύκολα και γρήγορα θα μπορέσετε να τον κερδίσετε.

1) Πρώτα θα πρέπει να δημιουργήσετε εναν λογαριαμό δωρεάν στο dropbox, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Για όποιον δεν έχει ήδη λογαριασμό, πατήστε στο παρακάτω link για να δημιουργήσετε. Απο το παρακάτω link θα κερδίσετε έξτρα 250mb χώρου επειδή χρησιμοποιείτε το link που σας προτρέπω εγώ να φτιάξετε λογαριασμό.
Πατήστε εδω για να φτιάξετε νέο λογαριασμό : http://db.tt/dUOMpim
Όσοι έχετε ήδη λογαριασμό και έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, πηγαίνετε στο βήμα 2.

2) Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Όσοι είχατε λογαριασμό απο πρίν και έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή στον υπολογιστή σας, θα πρέπει κι'εσεις να εγκαταστήσετε την έκδοση αυτή που σας δίνω παρακάτω, μιας και αυτή περιέχει την δοκιμαστική αυτή λειτουργία.
Κατεβάστε την εφαρμογή απο εδώ :
Για windows : Version 1.3.14 for Windows
Για Mac OS X: Version 1.3.14 for Mac OS X
Για Linux x86_64 : Version 1.3.14 for Linux x86_64
Για Linux x86 : Version 1.3.14 for Linux x86
(Updated 09/02/2012)

Σημαντικό :
 Όσοι έχετε ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να την απεγκαταστήσετε την παλιά. Απλώς τρέχετε την νέα έκδοση που κατεβάζετε απο παραπάνω, την εκτελείτε και προχωράτε με την εγκατάσταση. Θα κρατήσει όλες τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει.

3) Συνδέστε στον υπολογιστή σας ένα "φλασάκι" (usb disk). Ανοίξτε το και δημιουργήστε ένν φάκελο με όνομα DCIM.

4) Μέσα στον φάκελο DCIM αντιγράψτε φωτογραφίες και/ή βίντεο χύμα ή σε διαφόρους υποφακέλους. Αντιγράψτε φωτογραφίες και/ή βίντεο μεγέθους 4.5gb ή περισσότερο.

5) Μόλις ολοκληρώσετε την αντιγραφή, αποσυνδέστε το Usb disk απο τον υπολογιστη σας.

6) Συνδέστε ξανά το usb disk. μολις το διαβάσει ο υπολογιστής σας, θα σας εμφανίσει ενα παράθυρο με επιλογές. Θα δείτε μια επιλογή που θα γράφει import pictures and videos using dropbox.
Πατήστε εκέι και θα ξεκινήσει η διαδικασία αυτόματα. Θα διαβάσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε μέσα στο usb disk στον φάκελο \DCIM και θα ξεκινήσει αυτόματα να τα ανεβάζει (upload) στον dropbox Λογαριασμό σας.

7) Όσο ανεβαίνουν τα αρχεία θα αυξάνεται αυτόματα και ο διαθέσιμος χώρος σας. Μόλις τελειώσει θα έχετε αποκτήσει επιπλέον 4.5gb στον dropbox Λογαριασμό σας. Ακόμα και αν διαγράψετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο απο τον dropbox, ο επιπλέον χώρις που κερδίσατε θα είναι δικό σας για πάντα !!!!

8) Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που θα ανεβούν, θα τα βρείτε στον υπολογιστή σας, στον φάκελο dropbox. Εκεί θα σας δημιουργήσει αυτόματα έναν υποφάκελο με όνομα Camera uploads.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας παρακάτω. Περιμένω τις εντυπώσεις σας :).


Πηγή άρθρου:



Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/2/12, 12:16 μ.μ.

    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις αναλητικότατες οδηγίες που έδωσες και σε αυτό το άρθρο /οδηγό σου.
    Το κάνω αυτή την στιγμή που σου γράφω γιατί είμαι χρήστης ήδη του καταπληκτικού και πάρα πολύ χρήσιμου dropbox....!!!

    Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φίλε μου και σ'ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σου λόγια.
    Για πιο εύκολο και πιο γρήγορο σου προτείνω να βάλεις μέσα στο usb disk 4-5 ταινίες μεγάλες με συνολικό μέγεθος 5gb και πάνω.
    Εγώ έτσι έκανα και πήρα κανονικά τα 4.5gb δωρεάν επιπλέον χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης να αναφέρω οτι το παραπάνω άρθρο ενημερώθηκε με την τελευταία έκδοση του dropbox, την 1.3.14, η οποία διορθώνει κάποια λαθάκια που υπήρχαν.
    Κατεβάστε την νέα έκδοση απο παραπάνω και εκτελέστε την ώστε να γίνει η εγκατάσταση. Δεν χάνεται τίποτα, ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα !!!!
    Ευχαριστώ πολύ:).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/12, 9:17 μ.μ.

    Όλα δουλεύουν άψογα όπως έχεις ήδη αναφέρει.
    Αυτή την στιγμή είμαι ήδη στα 4.5 giga και απλώς περιμένω να τελειώσει το upload υποθέτω για να μην δημιουργη8εί κάποιο πρόβλημα.
    Έκανα όπως λες με κάποιες φωτογραφίες και μερικά βίντεο που ήταν αρκετά mb.
    Και πάλι σε ευχαριστώ όπως γράφω και στο προηγούμενο post μου (ναι εγώ είμαι ο ανώνυμος παραπάνω) και γι' αυτό το άρθρο σου αλλά και γενικότερα και για τα άρθρα/οδηγούς που έχεις γράψει για το Samsung.
    Σε έχω διαβάσει ήδη αρκετές φορές και στο myphone.
    (lewnidasv_)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίος Αντώνη, τέλειος οδηγός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας παρακάτω.
Παρακαλούμε στα σχόλια να μην γίνεται χρήση Greeklish.
Κάθε σχόλιο με προσβλητικό/υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφεται.