Γίνε beta tester εφαρμογών και παιχνιδιών και βγάλε το χαρτζιλίκι σου!

Οι εποχές δύσκολες και κάθε μέρα τα προβλήματα μεγαλώνουν για τους περισσότερους, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα! Πολλοί ψάχνουν μια διέξοδο για να αποκτήσουν ένα έξτρα εισόδημα, ένα έξτρα χαρτζιλίκι, μια μικρή οικονομική διέξοδο ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα.
Άλλοι ασχολούνται με τον αθλητισμό ημι- επαγγελματικά, άλλοι καταφεύγουν σε λύσεις όπως το στοίχημα και άλλοι πάλι κάνουν κάποια μεροκάματα ή εργάζονται part time.


Σίγουρα πολλοί από εσάς (όπως κι' εγώ άλλωστε) έχετε κάποιο smartphone μιας και έχουν μπει πλέον για τα καλά στην ζωή μας. Και σίγουρα πολλοί από εσάς έχετε εγκαταστήσει δεκάδες εφαρμογές και αμέτρητα παιχνίδια είτε από το Google play, είτε από το App store της Apple, είτε από το Windows phone store για τους χρήστες των windows phone.

Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγε κάποιος ότι μπορείτε να βγάλετε ένα έξτρα χαρτζιλίκι παίζοντας παιχνίδια στο κινητό σας και δουλεύοντας εφαρμογές;
Σίγουρα από μέσα σας ίσως λέτε "μα τι λέει ο τρελός" όμως υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Υπάρχουν κάποιες εταιρίες - υπηρεσίες οι οποίες σας πληρώνουν για να δοκιμάζετε εφαρμογές και παιχνίδια.


Στις μέρες μας το εργατικό δυναμικό σημαίνει χρήματα δηλαδή κόστος για μια εταιρεία. Είναι λοιπόν ευκολότερο με ένα μικρό ποσό, και πολύ μικρότερο κόστος από το να έχει μόνιμο προσωπικό, να δοκιμάζουν οι απλοί χρήστες την εφαρμογή ή το παιχνίδι ώστε να βρίσκονται τα όποια λάθη ή κολλήματα και οι εταιρίες να μπορούν να τα διορθώσουν πριν δώσουν την εφαρμογή ή το παιχνίδι στην δημοσιότητα για download είτε πάλι για να βγάλουν κάποιο διορθωτικό update μελλοντικά το οποίο θα δοθεί φυσικά δημόσια και αυτό στους χρήστες της εφαρμογής μέσα από το αντίστοιχο app store.

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και δωρεάν και όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει. Στην πραγματικότητα κατεβάζετε εφαρμογές και παιχνίδια, τα χρησιμοποιείτε και έτσι μαζεύετε πόντους τους οποίους όποτε θέλετε μπορείτε να τους εξαργυρώσετε δίνοντας έναν λογαριασμό δικό σας, π.χ Paypal) ώστε να σας καταθέσουν τα χρήματά σας.

Να τονίσω εδώ ότι δεν θα γίνετε πλούσιοι ούτε θα βγάλετε κανένα τεράστιο ποσό. Κάποιοι αναφέρουν ότι βγάζουν και 100€ το μήνα, το ακριβές ποσό όμως δεν μπορεί να σας το εγγυηθεί κανείς. 

Όποιος δοκιμάσει μπορεί να μας γράψει τις εντυπώσεις του παρακάτω στα σχόλια ώστε να γνωρίζουν και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται.

Η διαδικασία έχει ώς εξής :


  1. Από το τηλέφωνό σας και μόνο από αυτό μπείτε μέσω του browser στην σελίδα http://featurepoints.com/
  2. Μόλις ανοίξει πατήστε στο DOWNLOAD για να κατεβάσετε την εφαρμογή.
  3. Ανοίγετε την εφαρμογή και στο κουτάκι που σας ζητάει τον κωδικό referran πληκτρολογείστε τον κωδικό 7F4ZIO ώστε να αποκτήσετε δωρεάν τους πρώτους σας 50 πόντους!
  4. Πατήστε ότι συμφωνείτε με τους όρους (στα αγγλικά θα γράφει Agree terms) και στο επόμενο βήμα σας προτείνει αν θέλετε να κατεβάσετε την πρώτη σας εφαρμογή. Πατήστε SKIP για να προχωρήσετε.
  5. Αυτό ήταν. Είστε πανέτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.Πάνω δεξιά βλέπετε τους συνολικούς σας πόντους, οι οποίοι αυτή την στιγμή είναι 50.
  6. Για να μπορέσετε να κερδίσετε έξτρα πόντους μπορείτε να δημοσιεύσετε τον κωδικό σας και όταν κάποιος τον χρησιμοποιήσει θα κερδίζει αυτός 50 πόντους και εσείς χωρίς να κάνετε τίποτα θα κερδίζετε επίσης το 50% των πόντων! Για να το κάνετε αυτό πηγαίνετε στην καρτέλα Earn more και μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα τον κωδικό σας ώστε να τον δουν και να τον χρησιμοποιήσουν οι φίλοι σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε αντιγραφή τον κωδικό αλλά και το link ώστε να το διαδώσετε όπου εσείς επιθυμείτε!
  7. Στην καρτέλα settings μπορείτε να δείτε το ιστορικό των πόντων σας από την επιλογή points history, όπως επίσης και να δώσετε ένα προσωπικό σας email ώστε να σας ενημερώνει για νέες εφαρμογές και παιχνίδια τα οποία μπορείτε να δοκιμάστε για να κερδίσετε πόντους.
    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε το email σας και να πατήσετε στην επιλογή. Θα σας έρθει ένα εισερχόμενο mail στο email σας όπου θα κάνετε απλώς επικύρωση. Είστε έτοιμοι!
  8. Η διαδικασία είναι πλέον απλή. Στην καρτέλα Get points σας εμφανίζει διαθέσιμες εφαρμογές και παιχνίδια αναγράφοντας μάλιστα και τους πόντους ή και κάποιο έξτρα bonus που θα πάρετε. Πατήστε σε όποια εφαρμογή θέλετε και θα μεταφερθείτε σε μια νέα οθόνη όπου σας δίνονται πληροφορίες για την εφαρμογή και πατάτε download για να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο App store (πχ Google play για android συσκευές) και να την κατεβάσετε. Οι πόντοι σας δεν φαίνονται αμέσως. Θα χρειαστεί να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να σας κατοχυρώσουν τους πόντους από την εφαρμογή που μόλις κατεβάσατε. Στην καρτέλα Get points τέρμα κάτω μπορείτε να δείτε για τις εφαρμογές όπου η κατοχύρωση των πόντων εκκρεμεί.
    Στην ίδια καρτέλα Get points υπάρχουν επίσης στο τέλος 2 επιλογές ώστε αν θέλετε να κάνετε like στο facebook και στο twitter και να κερδίσετε κάποιους πόντους.
Αυτό ήταν. Εύχομαι σε κάποιος να φανεί χρήσιμο το άρθρο αυτό και να κερδίσετε κάποια χρηματάκια. Ξαναλέω ότι όμως και το τονίζω ότι δεν θα γίνετε πλούσιοι από αυτό!

Σχόλια