Δωρεάν για όλους το Quickoffice σε Android και iOS από την Google

Πριν από μερικούς μήνες η Google προχώρησε στην εξαγορά του Quickoffice, της γνωστής mobile σουίτας εφαρμογών γραφείου, και η εταιρεία χθες ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει εντελώς δωρεάν για όλους το συγκεκριμένο πακέτο για download για όλες τις συσκευές Android και ιOS.

Το Quickoffice είναι ένα πακέτο από εφαρμογές γραφείου με το οποίο μπορεί κάποιος να διαβάσει, να επεξεργαστεί, ακόμα και να δημιουργήσει έγγραφα Microsoft Office (word, excel, powerpoint), καθώς επίσης και να ανοίξει για ανάγνωση έγγραφα pdf. Όπως είναι φυσικό το Quickoffice συνεργάζεται πλήρως με την υπηρεσία Google Drive, εφόσον συνδεθείτε με τον προσωπικό σας λογαριασμό Gmail, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να έχει τα έγγραφά του παντού μέσω του cloud.

Η Google ανακοίνωσε ότι για όσους κατεβάσουν την εφαρμογή μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου και συνδεθούν με τον λογαριασμό Gmail τους θα κερδίσουν επιπλέον 10gb αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive τους για τα επόμενα 2 χρόνια.

Το Quickoffice κυκλοφορεί για συσκευές Android και iOS τόσο για smartphones όσο και για tablets, και είναι άμεσα διαθέσιμο για download στα link που υπάρχουν παρακάτω.


Σχόλια