Επιλέξτε το κινητό με την καλύτερη αυτονομία για σας!


  • Είστε λάτρης της αυτονομίας;
  • Κάνετε μεγάλη χρήση του smartphone σας;
  • Σας ενδιαφέρει το κινητό σας να κρατάει χωρίς να έχετε το άγχος μήπως ξεμείνετε από μπαταρία;
Για πολλούς η μπαταρία και δε η αυτονομία μιας συσκευής είναι προτεραιότητα για την αγορά της. Για άλλους πάλι προτεραιότητα είναι η ποιότητα κατασκευής, η εταιρεία, το μέγεθος της οθόνης, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το κόστος αγοράς, κτλ.

Για όλους εσάς που η μπαταρία και η αυτονομία ενός κινητού είναι σημαντικά και πρώτη προτεραιότητα για την αγορά μιας συσκευής, το GSMArena δημιούργησε ένα εργαλείο το οποίο και ονομάζει "εργαλείο ζωής της μπαταρίας".

Όπως θα γνωρίζετε το GSMArena είναι ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα site τόσο για τεχνολογικά νέα όσο και για reviews νέων συσκευών! Για κάθε νέα συσκευή το GSMArena κάνει το καθιερωμένο δοκιμαστικό όσο αφορά την μπαταρία και την αυτονομία της.

Το εργαλείο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια σελίδα η οποία συγκεντρώνει τα στατιστικά για όλες τις δοκιμές αυτές για κάθε συσκευή! Στην σελίδα αυτή υπάρχει ένας πίνακας όπου φαίνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για κάθε μοντέλο σε μία πολύ εύχρηστη και απλή φόρμα, όπου ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να κάνει σύγκριση των διάφορων συσκευών! Υπάρχει η δυνατότητα να ταξινομήσετε τον πίνακα είτε με την συνολική βαθμολογία που απέσπασε από το δοκιμαστικό για την αυτονομία, ή με κάποιο από τα μεμονωμένα συστατικά της δοκιμασίας που είναι πιο σημαντικό για εσάς. Σας δίνετε η δυνατότητα να ταξινομήσετε τον πίνακα σύμφωνα με τον συνολικό χρόνο αναμονής, τον χρόνο για αναπαραγωγή βίντεο ή για περιήγηση στο web.


Η συνολική βαθμολογία σας δίνει μια ιδέα για το πόση αυτονομία σε ώρες μπορείτε να έχετε από την κάθε συσκευή με μία μόνο φόρτιση. Για παράδειγμα μια συνολική βαθμολογία των 50 ωρών σημαίνει ότι θα πρέπει να φορτίσετε πλήρως την εν λόγω συσκευή μία φορά κάθε 50 ώρες, αν κάνετε μία ώρα κλήσεις, μία ώρα αναπαραγωγή βίντεο και μία ώρα περιήγηση στο διαδίκτυο καθημερινά.

Αν για εσάς μία ώρα κλήσεων, μία ώρα αναπαραγωγής βίντεο και μία ώρα περιήγησης στο διαδίκτυο καθημερινά δεν ανταποκρίνεται στα μέτρα σας, τότε δεν έχετε παρά να προσαρμόσετε τις 3 αυτές επιλογές χρησιμοποιώντας τις 3 μπάρες που υπάρχουν στην σελίδα αυτή. Για κάθε επιλογή που θα κάνετε, παρακάτω θα ταξινομούνται οι συσκευές σύμφωνα με την επιλογή σας!
Έτσι πολύ εύκολα μπορείτε να βρείτε τις συσκευές με την καλύτερη και ιδανική αυτονομία σύμφωνα με την δική σας χρήση, ώστε η επόμενη σας αγορά να ανταποκρίνεται όσο γίνεται καλύτερα στα χρήματα που θα αποφασίσετε να δαπανήσετε!

Την σελίδα με το "εργαλείο ζωής της μπαταρίας θα την βρείτε στο παρακάτω link:
GSMArena battery life tool
Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο είμαστε εδώ για οτιδήποτε θελήσετε!
Καλή σας μέρα!


Πηγή άρθρου: gsmarena

Σχόλια