Τέστ ανθεκτικότητας για το Samsung Galaxy S ? Πόσο αντέχει τελικά ?

Όλοι στην ζωή μας κάποια στιγμή έχουμε ρίξει κατα λάθος κάποιο απο τα κινητά μας. Σε όλους κάποια στιγμή έχει τύχει να μας γλιστρήσει το κινητό και να μας πέσει.
Οι εταιρείες παραγωγής κινητών συνεχώς βελτιώνουν την ανθεκτικότητα των συσκευών, χρησιμοποιώντας όλο και πιο ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά κατα την παραγωγή.

Επίσης έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά αρκετά κινητά τα οποία είναι κατασκευασμένα ώστε να παρέχουν κάποια ανοχή σε πεσίματα, σε σκόνη, σε υγρά. Ένα απο τα τελευταία παραδείγματα είναι και το Motorola Defy, το οποίο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, και είναι ανθεκτικό σε σκόνη, υγρά και πεσίματα.
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο της παρουσίασης του Motorola Defy εδώ : Motorola Defy Παρουσίαση.

Μία απο τις κορυφαίες συσκευές που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή είναι το Samsung Galaxy S, η οποία είναι μέχρι στιγμής και η ναυαρχίδα της συγκεκριμένης εταιρείας.
Το Galaxy S έχει πλαστικό καπάκι στο πίσω μέρος, κάτι το οποίο δίνει την δυνατότητα στην συσκευή να είναι αρκετά ελαφριά σε σχέση με άλλα smartphones άλλων εταιρειών. Η οθόνη του Galaxy S είναι κατασκευασμένη απο ένα ειδικό κράμα γυαλιού και σύμφωνα με την Samsung, είναι ανθεκτική σε οποιουδήποτε είδους γρατζουνιές, ακόμα και με μαχαίρι. Το υλικό για την οθόνη ονομάζεται Gorilla glass και απο προσωπικής εμπειρίας πρέπει να ομολογήσω οτι η ανθεκτικότητά του είναι αρκετά υψηλή.

Έχουν κυκλοφορήσει πολλά βίντεο στα οποία δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα του Galaxy S όσο αφορά την οθόνη και αν χαράζεται τελικά, όπως επίσης και το πόσο ανθεκτικό είναι σε πεσίματα απο διάφορα ύψη.
Παρακάτω σας παραθέτω μερικά βίντεο στα οποία θα δείτε τελικά ότι το Galaxy S είναι πραγματικά πολύ ανθεκτικό !!!!


Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.  





Σχόλια